КлиВенТо представя по-удобни и екологични решения за отопление и климатизация на дома, офиса, производственото помещение

КлиВенТо е компания, която в продължение на 17 години инвестира в проучване, проектиране, доставка (директен внос), монтаж и сервизно обслужване на системи за отопление и климатизация, с приложение в бита и индустрията.
Все по-трудното поддържане на баланса между хората и околната среда е предизвикателство, което допринесе решително за обогатяване на съществуващата продуктова гама със съоръжения и системи, работещи за неговото подобряване.

Този съзнателен, иновативен и ориентиран към бъдещото развитие подход допринесе за значително намаление на потребяваната енергия, повишаване ефективната работа и производителността на предлаганите от КлиВенТо отоплителни и климатични системи.
Чрез свързване на широка гама от предлаганите продукти за спестяване, създаване и съхраняване на енергия със cистеми за енергийно управление КлиВенТо доказва, че е възможно интелигентно контролиране на енергийното потребление.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ползването на слънчеви колектори Ecounit и Ecotube осигурява около 75% от необходимата битова гореща вода за една година. При изграждане на инсталация с бойлер, газов котел, термопомпа, котел на пелети и прилагане на иновативното управление за слънчеви системи IDRO, годишната икономия на разходите за отопление може да достигне 30%, като едновременно получаваме скъсяване на отоплителния период и удължаване живота на котела.
Новата линия високотемпературни термопомпи (температура на изходящата вода 60°C) RVL І с широк обхват на мощност 7-17 kW е в първите позиции на иновациите в енергетиката. RVL І решително се позиционира като „зелена” система за отопление и климатизация. Термопомпата RVL І осигурява икономия до 75% от разходите за отопление в сравнение с електрическите отоплителни уреди. Гамата RVL І може да бъде адаптирана еднакво добре към съществуващи инсталации като допълнителен бойлер или към нови инсталации с подово отопление, алуминиеви радиатори или вентилаторни конвектори. Тези серии също така могат да бъдат свързани към соларен комплект с цел повишаване на ефективността и намаляване на въздействието върху околната среда.

TWIST TECH_DSC_9362
Основно предимство на кондензационните газови котли Twist Tech е високата им ефективност. Постига се годишна икономия на енергия от около 15 – 20%. Кондензационните котли Twist Tech имат подобрено използване на горивото, което води до по-ниската му консумация и до минимизиране на генерираните емисии от вредни вещества в атмосферата. Друго предимство е възможност за автоматично регулиране на температурата в отоплителната инсталация в зависимост от температура на външния въздуха, високата сигурност на работа и дългият експлоатационен живот, които се постигат при коректно проектирана, изпълнена и поддържана инсталация.
Пелетните котли и горелки, газовите конвектори, електрическите котли, както и новите решения за отопление и климатизация в лицето на инфрачервени и керамични излъчватели, топловъздушни апарати, адиабатни охладители, охладители чрез изпарение, абсорбционни чилъри и др. са малка част от разнообразните решения, които КлиВенТо може да предложи за постигане на максимален комфорт за всеки отделен потребител

1705-da-fantasmare_ferking_piloten     Boileri      FEREASY-D1

 

Отговорете

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s