Пелетни горелки, производство на Bmax Technology Италия

 

2013-09-11 12 47 30 (2)Bmax Technology, подразделение на Еlmek Group, е специализиранo в производството на пелетни горелки за битови и индустриални нужди.

Bmax Technology проектира и сглобява своите продукти изцяло в Италия, като по този начин отговаря на всички Европейски изисквания.

 

 

Контролът върху цялата производствена система, заедно със специфично ноу-хау и опит, натрупани в последните 25 години, осигуряват процеси и продукти с безкомпромисни стандарти за качество и отлично съотношение на качество спрямо цена, която е конкурентна и приемлива.

Cost_effective

Предимства на пелетните горелки B-Max Technology
• напълно автоматичен режим на работа;
• надеждност – включване / изключване с наличност на сензори за безопасност;
• самопочистваща система;
• изработени от сертифицирани висококачествени материали: частите, намиращи се в пряк контакт с пламъка са изградени от устойчива на висока температура стомана;
• електронно регулиране в зависимост от използваното горивото.

 

03

Bmax Technology е оборудвана с напълно автоматизирана система за подаване на горивото и вентилатор за допълнителна безопасност.
Всеки шнек за захранване е оборудван с отделен вентилатор за предотвратяване връщането на пламъка, причинено от неподходящ режим на работа или необичайни атмосферни условия.

04

Дисплеят позволява да настроите на горелката в съответствие с изградената отоплителна система и нуждите на клиента. Дисплеят може да бъде конфигуриран за дистанционно управление от потребителя и за контрол на функциите от сервизен специалист.

Горелките на B-Max Technology имат иновативна система за самопочистване, която работи на равни интервали: Системата дава възможност за периодично почистване на решетка от възможните остатъци, получавани при горивния процес.По този начин се осигурява безаварийна работа на горелката и предпазване от освобождаване на пламъка. Така се постига напълно автоматичен режим на работа на горелката за дълго време.

 

Bmax_Pril

Горелките на биомаса B-Max Technology имат разнообразни приложения. Големият диапазон на мощността – от 25 kW до 300 кВт позволява използването им за отопление както на жилищни, така и на индустриални помещения и сгради.

Отговорете

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s