КлиВенТо предлага на българския пазар конвектори RADOX за вграждане в под

Нови модели конвектори за вграждане в под са вече част от продуктовата гама на КлиВенТо.

Модел CLAwsi-imageoptim-dsc09628-540x540SIC, с естествена или принудителна конвекция, са  модерно оборудване за затопляне на въздуха и предпазване от замръзване на големи стъклени повърхности в офиси, търговски центрове, изложбени зали, зимни градини, апартаменти и др.. Тялото на конвектора се вгражда в пода, като декоративните решетки се изработват в широка гама цветове, за да отговорят на интериора.

wsi-imageoptim-combo_cov-320x427Специалните модели могат да копират формата на помещението във вид на дъга или под ъгъл. С извит топлообменник и поръчкова алуминиева рамка, производителят RADOX предлага конвектори за всеки архитектурен стил, с изключително качество и много добра енергийна ефективност.

 

 

 

 

Моделът CLIMA осигурява оптимално климатизиране на остъклени помещения с wsi-imageoptim-conv_clima-320x427голяма височина – отопление през зимата и охлаждане през лятото. В горещите летни дни конвекторите спират прегряването в сградите с модерни стъклени фасади, а през зимата създават въздушна завеса, която действа като естествена преграда разделяйки студения от топлия въздух, което намалява загубата на топлин и увеличава  ефективността на цялата отоплителна инсталация.

 

 

wsi-imageoptim-piscina2-2-320x427Интелигентен и ефективен, моделът POOL е отлично решение за среда с висока влажност на въздуха, като помещения с басейни, спа центрове и др.. Конвекторите се предлагат с дизайнерски решетки от неръждаема стомана или алуминий, устойчиви на влага. Възможността за  предотвратяване на кондензецията прави моделът POOL най-подходящия продукт за отопление на този тип помещения .

 

 

 

Отговорете

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s