Топловъздушен генератор EOLO BLULINE

КлиВенТо предлага нов продукт от гамата на италианските топловъздушни генератори EOLO. Размерите на генератора EOLO BLULINE са много малки, като благодарение на новата си закръглена форма, той се вписва хармонично във всички инсталационни среди.

 

 

 

 

 

 

EOLO BLULINE се характеризира с малки вертикални размери и допълва серията на индустриалните продукти за отопление на газ. Препоръчва се за помещения с минимална височина 2,50 метра

Компактните размери правят газовия топловъздушен генератор удобно решение за отопление на птицеферми, оранжерии, парници, складови помещения, халета, изложбени зали, производствени помещения, офиси, магазини, кафенета и др..

EOLO BLULINE се предлага в четири модела с мощности съответно 10, 17, 25 и 35 kW. Лесен е за инсталиране /с крепежни скоби/ и обслужване, като регулирането се извършва с термостат.

Тази индивидуално работеща машина осигурява високоефективно отопление като загрява бързо помещението и може по всяко време да се включи или изключи в зависимост от параметрите на микроклимата.

През горещите дни работи в летен режим, като осигурява вентилация на помещението.

Дълготраен и надежден, топловъздушния генератор е добър избор за отопление и вентилация на обществени и промишлени интериорни пространства.

За повече информация можете да разгледате продуктовия каталог на топловъздушни генератори EOLO тук.

Отговорете

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s