Газови и нафтови горелки Lamborghini

Марката Lamborghini е известна на европейския и световен пазар не само като производител на луксозни автомобили, но и като компания, произвеждаща висококачествено оборудване за отопление. Компанията Lamborghini Calor SpA е представена в 48 страни по света, има 400 официални представители и добре развита дистрибуторска мрежа. Горелките и котлите на Lamborghini са предназначени за автономно отопление и производство на топла вода за апартаменти, офиси, селски къщи, складове, фабрики и др.

През 2002 г. LAMBORGHINI CALOR стана част от   група FERROLI.

Газовите и нафтови горелки Lamborghini се предлагат в няколко серии: Стандартна серия, Серия за домакинството и Индустриална серия.

Газовите горелки Lamborghini са с надеждна, ефективна и висококачествена изработка. Предлагани серии са:

  • EM – характеризира се с висока ефективност и ниски емисии, подходяща за газови котли с ниска и средна мощност;
  • PM – тези двустепенни горелки са предназначени за инсталации със средна и висока мощност;
  • LMB G – двустепенни прогресивни устройства с цифрово управление, висока ефективност и нисък шум. Подходящи за котли със средна     и висока мощност.

Нафтовите горелки Lamborghini са компактни, с нисък шум, осигуряват висока ефективност и екологосъобразност на горивния процес.

Нафтовите горелки ECO имат функция за стабилизиране стъпаловидния входящ въздушен поток, което позволява ефективно изгаряне от момента на запалването. Двете версии горелки с къса и дълга пламъчна тръба позволяват да се намали консумацията на гориво при запалване и да се извърши изгарянето в подходящия режим на работа. Пламъчна тръба на горелките PG е изработена от неръждаема стомана.

Индустриалната серия е предназначена за монтаж в топлоцентрали, котли за гореща вода или друго оборудване.

Lamborghini LMB LO са нова серия горелки с дву- и тристепенно регулиране, работещи на дизелово гориво и са предназначени за всички котли на индустриалната серия.
Модификациите на LMB LO 600 и 1000 са два вида: BC – с къса пламъчна тръба, BL – с удължена пламъчна тръба. Всички горелки са оборудвани с дисплей с течни кристали, който показва разхода на гориво, продължителността на работа, работното време и др. Вграденият модел автоматика позволява на системата да извършва самодиагностика и откриване на грешки по време на работа.

За допълнителни въпроси очакваме Вашите обаждания на офисните ни телефони.

Отговорете

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s