Пелетни горелки B-Five 500 kW

Изборът да се инвестира във възобновяеми източници на енергия чрез използване на биомаса произтича от различни съображения, като основните са опазване на околната среда и намаляване на разходите.

Използването на пелети заема все по-широки позиции в индустрията и селскостопанския сектор чрез инсталирането на котли и горелки на биомаса с големи мощности.

Bmax Technology са специализирани в производството на пелетни горелки за битови и индустриални нужди. Новата пелетна горелка B-Five 500 kW е приложима към почти всички котли и дава възможност за добиване на евтино отопление не само за битови нужди, но и в места с големи обеми на отопляеми пространства.

Предлагаме на Вашето внимание няколко обекта с внедрени пелетни горелки B-Five 500 kW и B-Three 300 kW:

Покрита спортна база с две футболни игрища и две за плажен волейбол – 50% отопление на нафта и добавена пелетна горелка B-Five 500 kW, осигуряваща останалите 50% отопление, като се постига значително намаление на разходите.

 

 

 

 

Ферма за развъждане на телета – преминават от изкопаеми въглища на горив пелети с котел и горелка B-Three 300 kW. Това позволява на фермата да намали оперативните разходи по отглеждането на животните.

 

Други примери за приложение са оранжерия, птицеферма, басейн с 650 m3 вода, където разходите за отопление са намалени с 20-40%.

 

 

 

Bmax Technology проектира и сглобява своите продукти изцяло в Италия, като по този начин отговаря на всички Европейски изисквания.

Предимства на пелетните горелки B-Max Technology
• напълно автоматичен режим на работа;
• надеждност –  включване / изключване с наличност на сензори за безопасност;
• самопочистваща система;
• изработени от сертифицирани висококачествени материали: частите, намиращи се в пряк контакт с пламъка са изградени от устойчива на висока температура стомана;
• електронно регулиране в зависимост от използваното горивото.

Техническа информация можете да откриете на:

https://www.klivento.net/catalog/%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B8-b-max-industry

 

Отговорете

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s