OMNIA – новата серия екологични термопомпи

OMNIA е термопомпа, която цели позициониране в рамките на еко-устойчивия пазар.

OMNIA е свързана с екологията

С новата серия термопомпи Ferroli се утвърждава в екологично устойчивия пазар. Термопомпите на Ferroli почти изцяло използват възобновяема енергия. Тази линия произтича от необходимостта да се спазват действащите разпоредби за новите сгради, с които се гарантира минимално покритие на енергийните нужди на всеки дом.
Линията OMNIA е проектирана и за гъвкава инсталация в малки и средни жилищни и търговски инсталации.
Фамилията топлинни помпи на Ferroli отговаря на различни нужди – от зимно отопление и лятна климатиция  до производство на битова гореща вода.

OMNIA – термопомпата става интелигентна

OMNIA Ferroli е оборудвана с многофункционална система, която й позволява да работи при ниски температури (-20°C) и да произвежда топла вода до 60°C с помощта на електрическа интеграция. Термопомпената система за отопление и охлаждане позволява да модулиране и поддържане на избраната температурна константа. Термопомпите са най-доброто решение дори за тези, които искат да спестят разходи за отопление. Термопомпите извличат топлина от естествен източник (въздух, вода или земя) и го транспортират в сградата при подходяща температура, в зависимост от вида на отоплителната система.
Термопомпите на Ferroli са програмируеми, като избират часа и деня от седмицата за включване и изключване. Това става възможно благодарение на интелигентния потребителски интерфейс с голям дисплей и прости команди за настройка. Възможността за влизане в режим на заглушаване намалява акустичното въздействие на външното тяло.

Как работи новата OMNIA H

Ferroli OMNIA H е оборудвана с интегрирана и изключително иновативна система за управление, с възможност за дистанционно управление. Отоплителната система е с ниско ниво на емисии, което я прави екологично чиста. Частите са лесно сменяеми, благодарение на ергономичния състав на термопомпата. Регулиране според нуждите на потребителя, за отопление, охлаждане и гореща вода, всичко може да се управлява в тих режим. В допълнение към всички тези характеристики, OMNIA е снабдена и със защита против замръзване, която защитава продукта при сурови климатични условия.

Отговорете

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s